Klinikkens samarbejdspartnere

Hos STÆRK - Fysioterapeutisk Træningsklinik, underviser jeg på mine Babymassage og motorik kursuser.

Her er de perfekte rammer til holdtræning, god plads til alt det du og din baby skal lære på holdet

Fysioterapeuterne Anna og Anders er stifter og ejer af STÆRK

Jeg kan varmt anbefale deres Fysioterapeutiske træningsklinik, siden august 2020 har jeg trænet på et af deres STÆRK-kvinde hold og er vild med den funktionelle og professionelle træning samt effekten jeg mærker i krop og sind.

Du kan se mere om STÆRK - Fysioterapeutisk Træningsklinik her

Lene Frigast​ - Neurooptometrist er stifter og ejer af Holstebro Syn og motorik. 

Jeg er glad for vores faglige samarbejde, især i forhold til dig som er ramt af senfølger efter hjernerystelse. Hvor også synet kan blive påvirket, eksempelvis i form af problemer med samsynet, lysfølsomhed, som også kan være medvirkende til balanceproblemer, svimmelhed, hovedpine, kvalme, nedsat læsehastighed, koncentrationsbesvær etc.

Hos Lene Frigast - Syn og motorik får du professionel undersøgelse og behandling i forhold til synsundersøgelse og synstræning efter hjernerystelse

Du kan se mere om Syn og motorik Holstebro v. Lene Frigast herAlberte Freiheit Olsen er illustrator og grafisk designer.

Alberte er den dygtige kvinde bag blyanten og grafikken til de fine illustrationer af sansesangene du finder i det smukke sanghæfte på Babymassage og motorikholdene, samt muleposen til alle motorikredskaberne

Sammen er vi også ved at skrive og designe en fin lille bog om babymassage

Jeg er glad for mit samarbejde med Alberte, hun er vild kreativ, rolig af sind, professionel og har sans for at fornemme hvad der lige grafisk passer ind i din virksomhed.

Du kan se mere om Alberte Freiheit Olsen her