Babymassage og motorikhold 

for dig og din baby på 3 - 7 måneder

Meld jer til sidste hold inden sommerferien 

Hold 32: Tirsdag d. 28. maj kl. 10.00 - 11.00 - vi mødes 5 gange

Hold 32: Tirsdag d. 13. august kl. 10.00 - 11.00 - vi mødes 5 gange


Bevægelse giver glæde, læring, tryghed og ro. Dit barn oplever og lærer bedst ved at bruge sin krop. Sjov og nærværende leg - dagligt, stimulerer hjernen, sanserne og den kærlige kontakt imellem jer.

...........alt dette ved du helt sikkert, det lyder så flot og helt perfekt, men det kan sikkert også gøre dig usikker på om du gør det hele godt nok.  Kan du mon nikke genkendende til noget af dette:

Manglende søvn, måske er dit barn ofte urolig og græder mere end normalt? Dit barn har svært ved at ligge på maven, trods masser af forsøg på forskellige måder. Dit barn har en favoritside at rotere hovedet til, selvom i forsøger at øve til modsat side. Du kan blive usikker, på hvordan og hvor meget du kan lege og tumle med dit barn på få måneder. Babymassage lyder da dejligt, men hvordan gør du - så det er godt og rart for dit barn og tager det ikke en masse tid?  Du føler dig måske ofte træt og ønsker mere overskud og energi.

Bekymringer om din babys trivsel kan fylde rigtig meget. Ovenstående tanker og udfordringer er helt normale i en lille familie. Du skal vide, at du gør det godt som Mor, - du er god nok lige, som du er.

På babymassage, motorikholdet vil du få du mere viden, ro og energi som du kan tage med hjem og bruge lige med det samme.

Babymassage og motorik er en vej til mere nærvær og omsorg for dig og dit barn.

På babymassage- og motorikholdet  lærer du:

 • en masse nye sansesange at kende, lige til at tage med hjem så I kan synge og sanse videre hjemme
 • god viden og råd til motorikken der passer lige til dit barn
 • at give dit barn babymassage step by step, du lærer også akupressurpunkter, som støtter op om fordøjelsen

Alt du lærer er altså lige til at tage med hjem og bruge med det samme

Undervisningen foregår på små hold, max 7 mødre/fædre med barn, herved er der god plads til at vi alle kan bevæge os frit og trygt.

Hos Stærk - Fysioterapeutisk træningsklinik, Nørgårdsvej 8A, Holstebro, er der god plads til os alle i de hyggelige og varme rammer - også til barnevognen og der er gratis parkering lige foran døren.Til undervisningen skal vi benytte os af redskaber, instrumenter og andet materiale. Noget af dette er inkluderet i kurset:

En spændende sansemulepose  til dig og dit barn, lige til at tage med hjem og gøre brug af med det samme efter undervisningen

Sansemuleposen indeholder:

 • 2 Sansetørklæder

 • 2 Rasleæg

 • 2 Massagebolde

 • 1  økologisk sæbebobel

 • 1 Massageolie som passer til baby

 • Sanghæfte

 • Massagepjece med alle greb du lærer

 • 1 Hånddesinfektion

 • En lille faldskærm

 • sensorisk børste til massage

 • 1 lækker mulepose til alle redskaberne

Pris for 5 x undervisning inkl. undervisningsmateriale

i alt:  1549,00Ønsker du at tilmelde dig og måske din mødregruppe, kan du gøre det via linkknappen lige her ovenfor.

Har du spørgsmål til babymassage og motorikkurset er du også velkommen til at kontakte mig på mettegrefstad@gmail.com eller sms til 2276226


Hvad siger tidligere deltager om deltagelse på holdet?    

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Mette. Jeg har deltaget i flere af Mette's babymassage-og motorikhold, og dette har givet mig en masse ideer til nye lege og gode redskaber til babymassage. Jeg har brugt babymassage rigtigt meget på begge mine drenge, og jeg gør det stadigvæk. Det giver en skøn nærvær stund og en fantastisk ro. Mette er varm og hjertelig, og det har været en skøn oplevelse at besøge det hyggelige bjælkehus sammen med begge mine drenge.            Christina Bjørn, Magne og Malte


Vi har været urolig glad for at gå til babymassage og motorik hos dig. Det har været sjovt og ikke mindst meget lærerig. Vi har også haft stor glæde af muleposen herhjemme. Vi har brugt alle redskaber og leget en masse med det i hjemmet. Jeg er 100% tilfreds med oplevelsen hos dig og synes det har været fantastisk at du også har taget billeder undervejs, som man har kunne dele med sin partner og vise hvad vi har oplevet. Jeg kan kun anbefale alle med en baby om at deltage på dine hold.  Tak for denne gang og tak for billederne du har sendt.                                               Emilie og Sofie


Om Mette Grefstad)

Jeg er uddannet fysioterapeut (1998), kraniosacralterapeut (2001)

Jeg har altid arbejdet som selvstændig privatpraktiserende fysioterapeut, 12 år på FysioDanmark i Holstebro og de sidste 11 år på egen klinik: Mette Grefstad Fysioterapi.

Børns trivsel og familielivet har altid lagt mit hjerte nært, lige fra barnsben. Jeg er et familie- menneske, med stort F. Det allervigtigste for mig er, at min familie fungerer og har det godt. Jeg er gift med Peter og sammen har vi 2 drenge (18 år og 24 år)

Gennem mit arbejde som fysioterapeut har jeg behandlet og vejledt mange babyer, større børn og deres familie til at finde mere ro og balance i deres krop. Dette kan være fordøjelsesbesvær, for meget gråd, motoriske udfordringer, suttebesvær eller lign.

Derudover har jeg undervist i motorik på hold ved Holstebro Kommune: Familie med hjerte- hold (2014-2017). Som er et forløb for 1. gangs forældre, i samarbejde med sundhedsplejen.

I mange år har jeg undervist i babymassage og motorik på hold. Ved interesse se mit CV her