Mere energi og ro til dig og din baby

Kursus i babymassage og motorik i trygge rammer

Alder 3 - 7 måneder

Små hyggelige hold i skønt lokale ved 

STÆRK - Fysioterapeutisk træningsklinik 

 

Hold 10: Start Tirsdag d. 9. november 2021 kl. 11.30 - 12.30

Hold 11: Tirsdag d. 11. Januar 2022 kl. 10.00 - 11.00

Hold 12: Tirsdag d. 11. Januar 2022 kl. 11.30 - 12.30

Hold 13: Tirsdag d. 22. februar kl. 10.00 -11.00

Hold 14: Tirsdag d. 22. februar kl. 11.30 - 12.30


Bevægelse giver glæde, læring, tryghed og ro. Dit barn oplever og lærer bedst ved at bruge sin krop. Sjov og nærværende leg - dagligt, stimulerer hjernen, sanserne og den kærlige kontakt imellem jer.

...........alt dette ved du helt sikkert, det lyder så flot og helt perfekt, men det kan sikkert også gøre dig usikker på om du gør det hele godt nok.  Kan du mon nikke genkendende til noget af dette:

Manglende søvn, måske er dit barn ofte urolig og græder mere end normalt? Dit barn har svært ved at ligge på maven, trods masser af forsøg på forskellige måder. Dit barn har en favoritside at rotere hovedet til, selvom i forsøger at øve til modsat side. Du kan blive usikker, på hvordan og hvor meget du kan lege og tumle med dit barn på få måneder. Babymassage lyder da dejligt, men hvordan gør du - så det er godt og rart for dit barn og tager det ikke en masse tid?  Du føler dig måske ofte træt og ønsker mere overskud og energi.

Bekymringer om din babys trivsel kan fylde rigtig meget. Ovenstående tanker og udfordringer er helt normale i en lille familie. Du skal vide, at du gør det godt som Mor, - du er god nok lige, som du er.

På babymassage, motorikholdet vil du få du mere viden, ro og energi som du kan tage med hjem og bruge lige med det samme.

Babymassage og motorik er en vej til mere nærvær og omsorg for dig og dit barn.

På babymassage- og motorikholdet  lærer du:

 • en masse nye sansesange at kende, lige til at tage med hjem så I kan synge og sanse videre (vi overholder selvfølgelig retningslinjerne i forhold til sang)
 • god viden og råd til motorikken der passer lige til dit barn
 • at give dit barn babymassage step by step, du lærer også akupressurpunkter, som støtter op om fordøjelsen og giver mere ro i dig og dit barns krop.
 • lette sanse og energiøvelser til dig som mor, du nemt kan lave hjemme på blot 5 minutter

Alt du lærer er altså lige til at tage med hjem og bruge med det samme

Undervisningen foregår på små hold, max 7 mødre/fædre med barn, herved er der god plads til at vi alle kan bevæge os frit og trygt samt overholde retningslinjerne.

Hos Stærk - Fysioterapeutisk træningsklinik, Nørgårdsvej 8A, Holstebro, er der god plads til os alle i de hyggelige og varme rammer - også til barnevognen og der er gratis parkering lige foran døren.

Til undervisningen skal vi benytte os af redskaber, instrumenter og andet materiale. Noget af dette er inkluderet i kurset - En gave til dig og dit barn:


 • 2 Sansetørklæder

 • 2 Rasleæg

 • 2 Massagebolde

 • 1 Bøtte økologisk sæbebobler

 • 1 Massageolie som passer til baby

 • Sanghæfte

 • Massagepjece med alle greb du lærer

 • 1 Hånddesinfektion

 • En lille faldskærm (NYHED!)
 • 1 lækker mulepose til alle redskaberne

Pris for 5 x undervisning inkl. undervisningsmateriale i alt:         

Intropris      1449,00

inkl. den fine mulepose med indhold lige til at tage med hjem

Ønsker du at tilmelde dig og måske din mødregruppe, gøres dette ved at skrive mig en mail, med dit og dit barns navn samt dit barns alder, så vil jeg hurtigst muligt sende dig mere information om opstart mettegrefstad@gmail.com

Har du spørgsmål til babymassage og motorikkurset er du også velkommen til at kontakte mig på mettegrefstad@gmail.com eller sms til 22762260

Betalingen af kurset kan ske via mobile pay 36601 eller konto nr. 9893 0006715915 senest 1 uge før undervisningsstart.

Tidligere deltager:    

Christina Bjørn:

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Mette. Jeg har deltaget i flere af Mette's babymassage-og motorikhold, og dette har givet mig en masse ideer til nye lege og gode redskaber til babymassage. Jeg har brugt babymassage rigtigt meget på begge mine drenge, og jeg gør det stadigvæk. Det giver en skøn nærvær stund og en fantastisk ro. Mette er varm og hjertelig, og det har været en skøn oplevelse at besøge det hyggelige bjælkehus sammen med begge mine drenge.


Om Mette Grefstad

Jeg er uddannet fysioterapeut (1998), kraniosacralterapeut (2001)

Jeg har altid arbejdet som selvstændig privatpraktiserende fysioterapeut, 12 år på FysioDanmark i Holstebro og de sidste 11 år på egen klinik: Mette Grefstad Fysioterapi.

Børns trivsel og familielivet har altid lagt mit hjerte nært, lige fra barnsben. Jeg er et familie- menneske, med stort F. Det allervigtigste for mig er, at min familie fungerer og har det godt. Jeg er gift med Peter og sammen har vi 2 drenge (15 år og 21 år)

Gennem mit arbejde som fysioterapeut har jeg behandlet og vejledt mange babyer, større børn og deres familie til at finde mere ro og balance i deres krop. Dette kan være fordøjelsesbesvær, for meget gråd, motoriskeudfordringer, suttebesvær eller lign.

Derudover har jeg undervist i motorik på hold ved Holstebro Kommune: Familie med hjerte- hold (2014-2017). Som er et forløb for 1. gangs forældre, i samarbejde med sundhedsplejen.

I mange år har jeg undervist i babymassage og motorik på hold.  Ved interesse se mit CV her