Kraniosacralterapi til din baby

Kender du og din baby til manglende søvn? Oplever du, at din baby ofte er urolig og måske græder for meget? At din baby har svært ved at ligge på maven, trods masser af forsøg. At din baby har en favorit side at dreje til med hovedet, så det måske har et begyndende fladt eller asymmetrisk baghoved?

Det er hårdt og giver dig måske mange bekymringer?

Jeg husker det selv, da mine drenge var små.

Som nybagt familie er det helt normalt, at vi oplever dage, hvor vi eller vores baby har det svært og hverdagen ikke helt føltes så lyserød og dejlig som vi ellers havde planlagt eller ønsket os den skulle være.

Det er hårdt at mangle søvn og finde overskud, når vores barn har mange opvågninger om natten eller græder meget om aftenen og det kan bekymre os hvis vi kan se at vores barn er begrænset kropligt og vi er i tvivl om det har ondt.

Men det behøver ikke altid at være sådan.

Jeg ser og hjælper dagligt børn og deres familier på klinikken med det formål at give mere ro og bevægekvalitet i kroppen. Jeg vil med glæde også gerne hjælpe gerne dig og din familie.

Blide og effektive manuelle teknikker, - i form af fysioterapi, kraniosacralterapi og bindevævsbehandling, kan hjælpe dit barn med at få symmetri og mere ro i kroppen igen.

Du bliver også vejledt i hvordan du bedst støtter op omkring dit barns motorik, bevægekvalitet, aktivitet og ro derhjemme. Der er altid afsat god tid til samtale, undersøgelse, behandling og vejledning. Der er tid til dig og din familie.

Så har din baby eksempelvis:

 • - "kolik" symptomer , ondt i maven
 • - svært ved at dreje hovedet til den ene side
 • - har et fladt eller asymmetrisk baghoved

 • - svært ved at ligge på maven

 • - svært ved at trille

 • - svært ved at få godt fat ved brystet under amningen og måske gør det ondt

 • - svært ved at finde ro og søvn problemer

 • - C-form af kroppen

 • - En alternative måder at kravle på

Så kontakt mig gerne på klinikken på mail eller telefon


Dit større barn kan have god effekt af behandlingen, hvis det:

 • har motorisk og følelsesmæssig uro
 • har indlæringsvanskelighederhar
 • hovedpine og rygsmerter
 • ikke kan lide berøring eller blive nusset
 • går mest på tæer

Forældres tilbagemeldinger

Mor som ønsker at være anonym

Februar 2021

"Tusinde tak for fantastisk behandling hos dig. Jeg havde hørt godt om KST og ville give det et forsøg, da jeg havde en meget grædende og urolig pige på 3,5 mdr. HUn var meget utilpas og let til tårer i hendes vågne perioder, urolig ved brystet, motorisk urolig og havde svært ved at sove længere stræk om dagen. Allerede efter første behandling hos Mette, fik jeg en meget mere tilpas og rolig baby med hjem. Efter 2. behandling faldt hun endda i søvn i autostolen på vej hejm, hvilket hun ikke havde gjort siden hun var helt ny og få uger gammel, hvor hun dengang primært sov det meste af tiden. Jeg har været hos Mette 3 gange og er ny løsnet godt op for spændingerne og det der tydeligvis havde generet min datter.  Jeg vil klart anbefale at booke en tid hos Mette hvis man har mistanke om at ens baby er grædende pga. spændinger i kroppen. jeg kan mærke at jeg har mere overskud nu hvor min datter er mere tilpas i hendes krop, hun sover bedre og er meget mindre grædende. Min mavefornemmelse sagde mig at der var noget galt og jeg er så glad for at jeg fulgte den. De bedste anbefalinger herfra til Mette

Ditte, søn Mads

Januar 2021

"Hej Jeg kan se min besked ikke er blevet endt, men vedrørende Mads vil jeg blot informere om at behandlingen hjalp. Nu græder han ikke hver gang savlesmækken skal rundt om halen og han tager bedre fat i sutten i en størrelse større - så tak.