Kraniosacralterapi til din baby

Kender du og din baby til manglende søvn? Oplever du, at din baby ofte er urolig og måske græder for meget? At din baby har svært ved at ligge på maven, trods masser af forsøg. At din baby har en favorit side at dreje hovedet til, og det måske har et begyndende fladt eller asymmetrisk baghoved? At amningen giver stikkende smerter?

Det kan være hårdt og giver dig/jer måske mange bekymringer?

Jeg husker selv bekymringerne indimellem, da mine drenge var små.

Som nybagt familie er det helt normalt, at vi oplever dage, hvor vi eller vores baby har det svært og hverdagen ikke helt føltes så lyserød og dejlig som vi ellers havde forestillet eller ønsket os den skulle være.

Men fylder ovenstående for meget i jeres hverdag, vil jeg gerne hjælpe jer.

Jeg ser og hjælper dagligt børn og deres familier på klinikken med det formål, at give jer mere ro, bevægekvalitet og glæde i krop og sind. Jeg vil med glæde også gerne hjælpe dig og din familie.

Du bliver vejledt i hvordan du bedst støtter op omkring dit barns motorik, amning, bevægekvalitet, aktivitet og ro derhjemme. Derudover vil dit barn få blid og rolig manuelbehandling, i form af fysioterapi og kraniosacralterapi.

Konsultationen starter altid med en samtale, efterfulgt af undersøgelse, behandling og vejledning

Der er hver gang afsat god tid til jeres konsultationen og også til, at dit barn kan få lidt mad, hvis det bliver sulten. Der er tid til dig og din familie.


Så kan i nikke genkendende til et eller flere af nedenstående punkter hos jeres baby, kan det være en god ide at konsultere klinikken:

 • kolik symptomer, ondt i maven, har øget gråd
 • favoritside at dreje hovedet til
 • et fladt eller asymmetrisk baghoved
 • det kan være svært at ligge på maven
 • klik lyde ved amning
 • amning med stikkende smerter
 •  i tvivl om dit barn har et stramt tungebånd
 • dit barn er utilpas ved for meget gylp eller tilbagløb
 • svært ved at finde ro og søvn problemer
 • fordøjelsesproblemer 
 • C-form af kroppen
 • dit barn har svært ved at komme videre til næste milepæl i motorikken. Trille, krybe, kravle og det gør det ensidigt

Du kan bestille jeres tid her, eller skrive til mig på mail eller sms

Jeg har 25 år på bagen som fysioterapeut og 23 år som kraniosacralterapeut.   Min dag på klinikken er delt op med ca. 60 % besøg af nybagte familie og derudover ser jeg større børn og voksne.

Jeg har igennem alle årerne videreuddannet mig via kurser og ekstra uddannelse i områder der gavner jer der kommer på klinikken. Dette vil jeg fortsætte med, så jeg er opdateret med den nyeste viden. Du kan læse mere omkring mig og min faglighed her

Forældres tilbagemeldinger

Mor som ønsker at være anonym

Februar 2021

"Tusinde tak for fantastisk behandling hos dig. Jeg havde hørt godt om KST og ville give det et forsøg, da jeg havde en meget grædende og urolig pige på 3,5 mdr. HUn var meget utilpas og let til tårer i hendes vågne perioder, urolig ved brystet, motorisk urolig og havde svært ved at sove længere stræk om dagen. Allerede efter første behandling hos Mette, fik jeg en meget mere tilpas og rolig baby med hjem. Efter 2. behandling faldt hun endda i søvn i autostolen på vej hejm, hvilket hun ikke havde gjort siden hun var helt ny og få uger gammel, hvor hun dengang primært sov det meste af tiden. Jeg har været hos Mette 3 gange og er ny løsnet godt op for spændingerne og det der tydeligvis havde generet min datter.  Jeg vil klart anbefale at booke en tid hos Mette hvis man har mistanke om at ens baby er grædende pga. spændinger i kroppen. jeg kan mærke at jeg har mere overskud nu hvor min datter er mere tilpas i hendes krop, hun sover bedre og er meget mindre grædende. Min mavefornemmelse sagde mig at der var noget galt og jeg er så glad for at jeg fulgte den. De bedste anbefalinger herfra til Mette

Ditte, søn Mads

Januar 2021

"Hej Jeg kan se min besked ikke er blevet endt, men vedrørende Mads vil jeg blot informere om at behandlingen hjalp. Nu græder han ikke hver gang savlesmækken skal rundt om halen og han tager bedre fat i sutten i en størrelse større - så tak.