Fysioterapi på klinikken

Hjælpekunst:

"Hvis det i sandhed skal lykkes at føre et menneske hen til et bestemt sted, må man først og fremmest passe på at finde ham der hvor han er, og begynde der"

Søren Aabye Kierkegaard

På klinikken møder du - Mette Grefstad, jeg blev uddannet autoriseret fysioterapeut i København i 1998

Mit mål og ambition som fysioterapeut har altid været at møde dig/jer, - som konsulterer klinikken, lige der hvor du/I er og ud fra dette forsøge at hjælpe og vejlede dig/jer på bedste vis.

Jeg er på min rette arbejdshylde som fysioterapeut og holder af at hjælpe dig/jer til at få det bedre og hermed finde mere ro i kroppen og sind

Gennem årerne har jeg videre uddannet og specialiseret min viden, i det der har min største passion. Derfor ser jeg nu primært ser dig med:


  • Senfølger efter hjernerystelse
  • Senfølger efter et trafikuheld eller anden traume
  • Gener/symptomer grundet stress eller depression
  • Senfølger efter brystkræft
  • Baby eller større spædbarn, som har brug for hjælp og vejledning til din/Jeres lille ny i familien, som kan have krops gener efter fødslen eller tiden i maven


Konsultationerne består af samtale, undersøgelse, vejledning i eventuelle øvelser til hjemme samt manuelbehandling

Du kan læse mere omkring konsultationerne og områderne her på hjemmeside samt også booke din/Jeres eventuelle tid

Jeg vil se frem mig til at møde og hjælpe dig/Jer

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon. Jeg svarer ikke telefonen når jeg har en konsultation. Men jeg kontakter dig altid tilbage i løbet af dagen, når jeg har mulighed eller dagen efter.

Klinik for NÆRVÆR – RO - VIDEN