Mette Grefstad

Mette Grefstad Fysioterapi ◦ Babymassage ◦ Kraniosacralterapi

Klinikken finder du i Hornshøj, Holstebro. Klinikkens rammer er et hyggeligt bjælkehus, som ligger tæt på et lille skovområde. Her er en rolig og hyggelig atmosfære.

Jeg er uddannet autoriseret fysioterapeut i 1998 ved Fysioterapeutskolen København og Kraniosacralterapeut i 2001 samt Terapeut i spædbørns-/børnemassage og børnebehandling i 2010, ACT- uddannelse

Derudover har jeg gennem årerne taget en lang række kurser og specialiseret mig i den viden, der har min største passion. Nybagte familier, børnefamilier og dig med langvarige smerter efter hjernerystelse, trafikuheld, stress, brystkræft.

Mit mål og ambition som fysioterapeut har altid været at møde dig/jer, - som konsultere klinikken, lige der hvor du er og ud fra dette forsøge at hjælpe og vejlede dig på bedste vis.

Jeg er på min rette arbejdshylde som fysioterapeut og holder af at hjælpe dig/jer til at få det bedre og hermed finde mere ro i kroppen og måske sind

Siden jeg var ganske ung har jeg haft en interesse og nysgerrighed på sammenhængende mellem vores krop, hjerne, nervesystem og sind.

Min nysgerrighed og interesse for kroppens sammenhænge og fortællinger startede da jeg var teenager. Der begyndte jeg at lide af migræne og havde ofte anfald flere gange i ugen. Alle der kender til dette, ved hvor invaliderede det er.

Kort fortalt kom jeg til almindelig fysioterapi behandlinger, med hård massage og varme af nakke og skulder. Det hjalp ikke.

Da jeg var ca. 19 år, blev jeg anbefalet af en veninde, at gå til en alternativ behandler hun kendte. Der blev jeg blev budt velkommen på den hyggeligste klinik med masser af hjertevarme.

Mine behandlinger bestod både af samtaler, vejledning og helkropsbehandlinger. Her lærte jeg en masse om, hvad mine mange spændinger i kroppen fortalte mig. Jeg begyndte at lære hvad det vil sige at passe bedre på mig selv.

Dette blandt andet i form af at få nok søvn, finde den motionsform der gjorde mig glad og min krop mere fri.

Jeg fik talt om de ting der fyldte alt for meget i mit hoved og fik samtidig løsnet op for mine kropsspændinger vha. helkropsbehandling og øvelser

Det hjalp rigtig meget på mine hyppige migræner og meget mere i mig.

Her startede også min uddannelses- og karriere drøm. Jeg ønskede at uddanne mig, så jeg også kunne hjælpe og vejlede andre der havde smerter/gener i krop og sind, til at få mere ro i deres liv.

Pernille - terapeuten jeg gik hos, anbefalede mig at starte på fysioterapiuddannelsen. Jeg var og er fortsat hende evig taknemlig for virkningsfuld behandling, hendes viden, undervisning og hjerterum. Hun er et af mine forbilleder.


Efter endt fysioterapi uddannelse i København 1998, fik jeg job som selvstændig privatpraktiserende fysioterapeut, på en større klinik i Holstebro hvor jeg var i 11 år.

I 2009 åbnede jeg egen klinik i det nybyggede, hyggelige og varme sorte bjælkehus, hvor jeg nu byder dig velkommen. Cirka halvdelen af min tid ser jer nybagte familier med deres kære små og derudover større børn og voksne, med længere varende gener.

Jeg bor sammen med min kære mand Peter som er faglærer og sammen har vi 2 skønne voksne drenge, på 18 og 24 år.

I min fritid er jeg glad for håndarbejde, jeg broderer, strikker og er ved at lære at væve. Jeg nyder at gå og cykle turer i naturen. Er et stort familiemenneske, nyder tid alene og også at være sammen med mine veninder og venner.

2 gange i ugen dyrker jeg styrketræning hos STÆRK fys i Holstebro, nu igennem 3. år. Det er jeg vild med og med mine efter hånden over 50 år på bagen fornemmer jeg specielt hvor godt og vigtigt det er for min krop.

Du kan læse mere om mine uddannelser og kurser gennem årerne her: CV

Jeg glæder mig til at hilse på dig og hjælpe dig på klinikken.