Mette Grefstad

Mette Grefstad Fysioterapi ◦ Babymassage ◦ Kraniosacralterapi

Klinikken finder du i Hornshøj, Holstebro. Klinikkens rammer er et hyggeligt bjælkehus, som ligger tæt på et lille skovområde. Her er en rolig og hyggelig atmosfære.

Jeg er uddannet autoriseret fysioterapeut i 1998 ved Fysioterapeutskolen København og Kraniosacralterapeut i 2001 samt Terapeut i spædbørns-/børnemassage og børnebehandling i 2010.

Derudover har jeg en lang række kurser inden for fysioterapi, kraniosacralterapi, traumeterapi, mindfullnes og kommunikation.

Jeg er mor til 2 skønne - nu unge - drenge, som jeg har sammen med min mand Peter.

Jeg holder meget af at hjælpe voksne, unge og familier med kære nyfødte til mere ro og glæde i deres liv. Det forsøger jeg at gøre mit bedste for hver dag på min klinik i Holstebro. 

Jeg har siden jeg var ganske ung haft en interesse og nysgerrighed på sammenhængende mellem vores krop, hjerne, nervesystem og sind.

Min nysgerrighed og interesse for kroppens sammenhænge og fortællinger startede da jeg var teenager. Der begyndte jeg at lide af migræne og havde ofte anfald flere gange i ugen. Alle der kender til dette, ved hvor invaliderede det er.

Kort fortalt kom jeg til almindelig fysioterapi behandlinger, med hård massage og varme af nakke og skulder. Det hjalp ikke.

Da jeg var ca. 19 år, blev jeg anbefalet af en veninde, at gå til en alternativ behandler hun kendte. Der blev jeg blev budt velkommen på den hyggeligste klinik med masser af hjertevarme.

Mine behandlinger bestod både af samtaler, vejledning og helkropsbehandlinger. Her lærte jeg en masse om, hvad mine mange spændinger i kroppen fortalte mig. Jeg begyndte at lære hvad det vil sige at passe bedre på mig selv.

Dette blandt andet i form af at få nok søvn, finde den motionsform der gjorde mig glad og min krop mere fri, jeg begyndte blandt at gå til yoga og meditation.

Jeg fik talt om de ting der fyldte alt for meget i mit hoved og fik samtidig løsnet op for mine kropsspændinger vha. helkropsbehandling og øvesler

Det hjalp rigtig meget på mine hyppige migræner og meget mere i mig.

Her startede også min uddannelses- og karriere drøm. Jeg ønskede at uddanne mig, så jeg også kunne hjælpe og vejlede andre der havde smerter/gener i krop og sind, til at få mere i deres liv

Pernille - terapeuten jeg gik hos, anbefalede mig at starte på fysioterapiuddannelsen. Jeg var og er fortsat hende evig taknemlig for virkningsfuld behandling, hendes viden, undervisning og hjerterum. Hun er et af mine forbilleder.

___________________________________________________

Efter endt fysioterapi uddannelse i København 1998, fik jeg job som selvstændig privatpraktiserende fysioterapeut, på en større klinik i Holstebro hvor jeg var i 11 år. 

I 2009 åbnede jeg egen klinik i det nybyggede, hyggelige og varme sorte bjælkehus, hvor jeg nu byder dig velkommen. 

Du kan læse mere om mine uddannelser og kurser gennem mange år her: CV

Jeg glæder mig til at hilse på dig og hjælpe dig på klinikken.