Anbefalinger af Mette Grefstad Fysioterapi

"Mette får mine bedste anbefalinger. Altid dygtig og nærværende behandling og kvalificeret rådgivning."

Vita

"Jeg får god faglig hjælp i forbindelse med min hjernerystelse.

Det er altid behageligt at komme i klinikken,

og jeg går derfra hver gang med fornyet energi."

Lisbeth

"Ja det var skønne tider dengang vi gik til babymassage ved dig, Mette - for 7 år siden 😊

Vores lille M mødte her lille C som hun i dag tilfældigvis går i klasse med og der der så godt sammen med. Jeg tror at det gode bekendtskab ubevidst er startet ved dig, Mette"

Anita


"Tusinde tak for fantastisk behandling hos dig. Jeg havde hørt godt om KST og ville give det et forsøg, da jeg havde en meget grædende og urolig pige på 3,5 mdr. HUn var meget utilpas og let til tårer i hendes vågne perioder, urolig ved brystet, motorisk urolig og havde svært ved at sove længere stræk om dagen. Allerede efter første behandling hos Mette, fik jeg en meget mere tilpas og rolig baby med hjem. Efter 2. behandling faldt hun endda i søvn i autostolen på vej hejm, hvilket hun ikke havde gjort siden hun var helt ny og få uger gammel, hvor hun dengang primært sov det meste af tiden. Jeg har været hos Mette 3 gange og er ny løsnet godt op for spændingerne og det der tydeligvis havde generet min datter. Jeg vil klart anbefale at booke en tid hos Mette hvis man har mistanke om at ens baby er grædende pga. spændinger i kroppen. jeg kan mærke at jeg har mere overskud nu hvor min datter er mere tilpas i hendes krop, hun sover bedre og er meget mindre grædende. Min mavefornemmelse sagde mig at der var noget galt og jeg er så glad for at jeg fulgte den. De bedste anbefalinger herfra til Mette

Mor som ønsker at være anonym


"Det har bare været det hele værd at komme hos dig. Der har altid været forbedringer efter et besøg hos dig. Da vi gik fra dig sidste gang, havde hun ikke hovedet til den ene side længere, og c formen er helt forsvundet nu :-) Begynder også at at se en virkning af den mælkefridiæt.

Tusinde tak for hjælpen og alle tips og tricks, dem bruger vi hver dag Hvis vi får brug for hjælp, så ved vi hvor vi skal gå hen"


Rikke & Ea


"Karla er faldet i søvn i bæreselen i dag! Altså helt tæt på mig! Det troede jeg aldrig der skulle ske.

Tak Mette"

Rikke


"Anna siger tusind tak for dig, Mette.
Det må være fantastisk at lære sin krop at kende i så rolige omgivelser, som du tilbyder på dit motorik-hold. Der er plads til alle, både dem, der allerede kan trille, og dem, som lige er blevet dus med mavetid.
Du er god til at favne alle, både børn og forældre, og man føler sig set og hørt!
Tusind tak for et fantastisk forløb, som har lært Anna og jeg en masse nye ting"

Mvh Julie


"Det er bare så trygt at komme hos dig Mette. Tak for at skabe et rum for usikkerheder, opture, nedture og for vidunderlig dejlig sparring.

Det går bedre med amningen"

Christina


"Mollie og jeg har virkelig nydt at komme til babymotorik. Mette er sød og det er tydeligt at mærke hendes store viden og erfaring.

Undervisningen har en god struktur, med leg/øvelser, sange, massage og små fif. Selvom Mollie har været træt nogle af gangene, har det gået helt vildt godt.

Jeg har haft meget ro omkring Mollies motoriske udvikling i den periode vi har gået på holdet, fordi Mette har været så god til at italesætte og demonstrere de naturlige milepæle.

Jeg har suget til mig og virkelig hygget mig med de andre mødre og børn.

Posen vi fik med, er god at finde frem på dage hvor der er brug for lidt ekstra underholdning og inspiration. Vi har vores favoritter, både sange og øvelser, som vi laver de fleste dage"

Mollie og Tina